Over Happy dog

Ik ben Mariska Huisma, woonachtig in Groningen. Mijn passie voor honden is al op hele jonge leeftijd begonnen. Mijn vader was voorzitter van een hondenrasvereniging. Daar ben ik als klein meisje begonnen. Ik haalde op mijn 10e jaar mijn eerste officiële VZH diploma, samen met onze hond Sasha. Hierdoor eindigde ik als jongste deelnemer met de meeste punten. Daarna heb ik nog vele diploma’s behaald met honden van andere eigenaren.

Inmiddels zijn we 21 jaar later en ben ik in het bezit van het ABA diploma (algemene basis opleiding honden africhting). Ook heb ik een dieren EHBO certificaat. Zelf ben ik zelf eigenaar van twee prachtige Duitse herders.

 

Waarom Happy dog?

‘Happy dog’ haalt de hond(en) thuis op en wandelt minimaal 1 uur in een mooie, groene maar vooral veilige omgeving. “Ik loop met de honden in groepsverband” 

Voor de eerste wandeling kom ik altijd bij u thuis langs voor een kennismakingsgesprek. Daarbij worden onder meer de karaktereigenschappen en eventuele problemen van uw hond besproken. We nemen samen de algemene voorwaarden door en kunnen direct afspraken maken.

De eerste wandeling doe ik altijd aan de lange lijn (10 meter). Zo kan ik de hond goed observeren en heb ik beter en sneller contact met de hond.

De honden worden vervoert in een bedrijfsauto die speciaal is ingericht voor hondenvervoer.

Na de wandeling worden de honden handdoek droog weer thuis gebracht.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Mariska Huisma
Happy Dog, Hondenuitlaatservice Groningen

Mariska Huisma hondenuitlaatservice Groningen

Diploma's

  • ABA diploma
  • Dieren EHBO certificaat
  • VZH diploma
  • IPO I, II, III
  • UV (uithoudingsvermogen)